Partnereink
A magyarországi gyár - mely zöldmezős beruházás keretében indult 2006-ban és ATM-ek végösszeszerelését végzi - beindításában vettünk részt, ideértve a menedzsment tagjainak keresését és kiválasztását. Napjainkban további kulcsfontosságú kollégákat keresünk amerikai tulajdonú ügyfelünk számára.
A hazai ingatlanpiacon vezető szerepet betöltő fejlesztő cég szervezetének építésében évek óta kizárólagos szerepet töltünk be mind vezetői, mind specialista pozíciók esetén. A cégcsoport leányvállalatai nagy értékű lakóingatlanok, irodaépületek és kereskedelmi ingatlanok fejlesztésével foglalkoznak Magyarországon és külföldön egyaránt.
A svéd Gripen vadászrepülőgépekhez kapcsolódó ellentételezési folyamat levezénylésében szerepet játszó budapesti tanácsadó csapat keresésében és felépítésében vettünk részt.
Az irodabútorokat gyártó és forgalmazó svéd cégcsoport romániai piacra való belépését támogattuk a kezdő csapat keresése által.
Ipari légtechnikai termékek és rendszerek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó svéd ügyfelünk magyarországi és romániai leányvállalatát indítottuk el.
A svédországi központtal rendelkező cégcsoport hazai, műanyagipari gyárának beindításában és felépítésében vettünk részt, mely telekommunikációs-, autóipari- és gyógyászati megbízók részére gyárt különböző termékeket.
A norvég Telenor csoport tagja, jelentős piaci szereppel rendelkezik a magyar mobil telekommunikációs szolgáltatások piacán is. Az elmúlt évek során különböző felsővezetői pozíciókat töltöttünk be sikeresen náluk.
A finn műanyagipari cégcsoport a Nokia beszállítójaként jött Magyarországra évekkel ezelőtt. Vezetői pozíciókra történő keresésekben működünk együtt velük.
Az ipari hajtások legelismertebb gyártója, aki világszinten is piacvezető. A magyar csapat fejlesztését támogatjuk.
A széles tevékenységi körrel rendelkező, nagy múltú német vállalat orvos diagnosztikai divíziójával állunk kapcsolatban.
A svéd tulajdonú ingatlanfejlesztő csoport nevéhez fűződik több budapesti kereskedelmi ingatlan létesítése. Több, mint 5 éve együttműködésünk során Magyarországon és Romániában is vezető és egyéb specialista munkatársak keresését és kiválasztását végezzük.
A holland hátterű cégcsoport szalagtechnikai termékeket gyárt és értékesít telekommunikációs-, papíripari- és autóipari ügyfelek részére. A budapesti csapat fejlesztésében vállaltunk szerepet.